Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz crkve sv. Marka

Deur: Zabrinut sam za situaciju u kojoj se nalazi država, apeliram na mir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer je na konferenciji za novinare prozvao Antu Deura, savjetnika za branitelje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kao aktivnog sudionika prosvjeda.

'Zabrinut sam kao hrvatski branitelj prema ovoj situaciji u kojoj se nalazi cijela država, 100-postotni invalidi. Apeliram na mir i dostojanstvo, da se situacija što prije riješi u dijalogu', poručio je Deur iz crvke sv. Marka gdje se nalazi s braniteljima prosvjednicima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za Dnevnik Nove TV EKSKLUZIVNO 'Slike koje sam vidjela, koje dolaze s Markova trga, nisu dobre za Hrvatsku' Slika nije dostupna Ministar o prosvjednicima 'Ako ljudima u šatoru Grabar Kitarović nije dovoljan autoritet, onda ne znam tko jest'

GLOGOŠKI PORUČIO POLICIJI 'Otkažite poslušnost. Nemojte da hrvatske majke opet plaču!'

Kazao je kako želi da se sve što prije riješi dijalogom. 'Pozivam sve institucija na dijalog', zaključuje Deur iz crkve. 

Na konferenciji za novinare premijer Zoran Milanović, komentirao je postupak Deura, odnosno njegov dolazak u crkvu sv. Marka dok se u njoj nalaze prosvjednici. 'A tu je predsjednica Kitarović. Vidimo da dužnosnik njezina ureda, aktivno sudjeluje u prosvjedima. Kako da to protumačim? Zaključite sami. To nije dobro. Što će na to reći predsjednica Kitarović? Ja ne mogu djelovati prema impulsu straha i ucjene', rekao je Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene