Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nesreće na Dunavu u kojoj su se prije nekoliko dana utopile dvije osobe, a za trećom se još traga, grad Ilok je proglasio danas Dan žalosti.


Gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun danas je u Iloku proglasio Dan žalosti, zbog čega će i sve zastave istaknute na javnim ustanovama i drugim objektima biti spuštene na pola koplja.

Dan žalosti proglašen je zbog tragične nesreće na Dunavu u kojoj su se u noći s petka na subotu utopili supružnici, dok se za nestalom trećom osobom još uvijek traga.

>>Policija: Potvrđen identitet utopljenika kod Iloka

Vezani članci Policija U moru na Hvaru nestao muškarac, pomorska policija i Lučka kapetanija tragaju za njime Policija, ilustracija Crna subota: Nova smrt na hrvatskim cestama, sletio s mopeda i poginuo

Do nesreće je došlo oko ponoći, kada se prevrnuo čamac u kojemu se nalazilo devet osoba od kojih se plivanjem do obale spasilo njih šestero, među njima i dvoje djece utopljenika.

Za trećim nestalim iz čamca, jučer je potragu nastavilo desetak ljudi, a tragalo se duž 5,5 kilometara dunavske obale od mjesta prevrtanja čamca do granice sa Srbijom. Potraga se nastavlja i danas. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook