Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi zadovoljni

Produženi vikend daje izvrstan turistički rezultat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Produženi vikend koji je u tijeku daje izgleda odličan turistički rezultat. Domaće i strane goste privukle su ljepote Jadrana, plaže i noćni izlasci. Dobro ide i prodavačima na tržnici i iznajmljivačima sadržaja za plažu.

Prijepodne je tržnica posjećenija od plaže. Breskvice su desetak, grožđe tridesetak, a salata je nezamisliva bez rajčice i krastavaca. Grožđe drži cijenu, jer ga još nema na svakom štandu.

Pročitajte i ovo Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona" Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija

Oko podneva na plaži jasno je da se rani odlazak na tržnicu isplatio. Uživa se u voću i pogledu, a u hladovini još uvijek ima mjesta za sve. Djevojke s dalekog istoka prezentiraju niz vještina. Iznajmljivači opreme na plažama izgleda dobro zarađuju.

'Netko voli više ležaljku, netko ručnik. Meni je ručnik draži. da je kamenje, unajmio bi ležaljku', rekao nam je jedan domaći turist. Na pijesku nije potrebno. Gosti jedino upozoravaju na nedostatak decibela danju.

Promet je gust, gosti tijekom cijelog dana pristižu u Hrvatsku. Produženi vikend daje dobar turistički rezultat i još jednom najavljuje uspješnu sezonu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene