Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neopoziva ostavka

"Ne želim biti prepreka": Pročitajte što je Ramljak napisao u ostavci koju je predao Plenkoviću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak podnio je u utorak neopozivu ostavku predsjedniku Vlade, a u razlozima je naveo među ostalim da ne želi biti prepreka postizanju nagodbe.

Ante Ramljak odlučio je predati neopozivu ostavku na mjesto povjerenika u Agrokoru kojeg je Vlada imenovala u travnju prošle godine. Razlog podnošenja ostavke Ramljak je objasnio ovako:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobavljači nemaju vremena Pojavile su se prve posljedice ostavke Ante Ramljaka Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Nakon premijerovog obraćanja ''Plenković nema sve konce u rukama, situaciju oko Agrokora je prepustio Dalić''

"Zajedno sa suradnicima i zaposlenicima Agrokora stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača i stvorili preduvjete da sada vjerovnici mogu i trebaju ispregovarati nagodbu do kraja. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno radi protiv ovog procesa. Neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika dajem kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Vjerovnicima i zaposlenicima Agrokora, koji su jedini bitni i zbog kojih postoji postupak izvanredne uprave, zahvaljujem na povjerenju i podršci."

Premijer Andrej Plenković i Martina Dalić stigli su u Vladu, a traju sastanci kako bi se pronašao nasljednik Ante Ramljaka. Neslužbeno se već spominju imena Vladimira Bošnjaka iz Agrokora, odvjetnika Tina Doličkog i Ive Markotića.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene