Mještani Vurota, naselja smještenog između Petrinje i Siska, već desetljećima muku muče s - cestom. Ovim nam se povodom javila jedna mještanka te se požalila na nemar lokalnih vlasti.

Galerija Cesta u mjestu Vurot Cesta u mjestu Vurot Cesta u mjestu Vurot +0 Cesta u mjestu Vurot

"Moja obitelj ovdje živi više od 20 godina. Tko god da je na vlasti u Mjesnom odboru, Gradu Sisku i Županiji ne radi svoj posao. Naime, pola naše ulice je asfaltirano, a druga polovica je zemljani put, pun rupa. Gdje je zapelo da se već godinama ne može asfaltirati još tih 500 metara ceste", ispričala je jedna mještanka za DNEVNIK.hr.

Vezani članci Putovanja glinskog gradonačelnika (Foto: Dnevnik.hr) - 9 Otkrivao je malverzacije glinskog gradonačelnika, a sad objavio kandidaturu za lokalne izbore: "Nikad se nisam bojao štakora i zmija" Kanal u Poljanicama Bistranskim - 4 Zbog odvodnog kanala pred kućom urušava im se dvorište: ''Dijete je ispod ograde proklizalo dolje. Strah nas je!''

"Sestra i ja smo studentice, tata je u mirovini, a zbog tih rupa stalno imamo troškove za popravak automobila – mijenjali smo amortizere, puknula je i plastika. Ne može se ni normalno hodati, kad sam išla fotografirati cestu osjetila sam kroz tenisice kako me bode to kamenje.

Ljeti idem biciklom, ali ga nosim do asfalta, jer inače stalno moram mijenjati gume, probuše se na tom kamenju. Kad smo bili mali, zbog tog smo kamenja stalno padali, a kad sam učila voziti bicikl nerijetko sam bila krvava.

Kad se približe izbori, onda navezu šljunak u te rupe, ali ne naprave ništa više, čak i ne poravnaju, nego mi to učinimo prolazeći automobilima. Za tjedan dana opet je sve kao što je bilo. Evo, baš mi je neki dan sestra rekla – bliže se izbori, tko zna kad će doći nasuti cestu…"

Upit o ovom slučaju poslali smo Gradu Sisku te ćemo ga objaviti po prispjeću.

Uoči lokalnih izbora u svibnju, DNEVNIK.hr pokrenuo je projekt ''Što vam smeta u vašem mjestu?''. Na naš mail reporter@novatv.hr možete slati fotografije i videa onoga čime ste nezadovoljni. Možete snimiti i sebe pa nam ispričati probleme iz vaše općine, grada, županije.

Vaše zanimljive priče ćemo objaviti, ali ono što je još važnije - pokušat ćemo pronaći odgovore kad će se problem riješiti i zašto već nije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju