Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Priveden monstrum koji je svoje četvero djece bacio s balkona: U zadarsku policiju doveden s lisicama na rukama i nogama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac kojeg se sumnjiči za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju u četvrtak navečer je doveden pritvorskom nadzorniku u Zadru.

U Zadru slučaj prati reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Pročitajte i ovo Ilustracija POLICIJA OBJAVILA DETALJE Krivotvorili dokumente pa se na poznatom hrvatskom otoku domogli nekretnina vrijednih 7,5 milijuna kuna Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Jezivi detalji ubojstva na Zrću: Ubojica prije uhićenja razbio mobitel, za smaknuće mu ponudili vrtoglavu cifru

''Čovjek koji je jutros bacio svoje četvero djece s balkona prije nekoliko trenutaka s lisicama na rukama i nogama doveden je PU zadarsku. Predan je policijskom nadzorniku.

Provest će ovdje noć, a procedura je sljedeća. U petak u jutarnjim satima trebao bi biti odveden pred županijskog državnog odjvetnika koji bi trebao saslušati njegovu stranu priče.

Treba reći da mu je određen odvjetnik po službenoj dužnosti. Nakon što da iskaz nadležnom državnom odvjetniku, vrlo je izgledno da će Državno odvjetništvo zatražiti da mu se odredi 30 dana istražnog zatvora dok se utvrde sve činjenice i okolnosti ovog uistinu šokantnog događaja koji je šokirao cijelu Hrvatsku.

Nakon što sve prođe, bit će izveden pred suca istrage, koji će odlučiti hoće li mu ili neće odrediti istražni zatvor'', javio je Domagoj Mikić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene