Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 30 dana traganja

Prevrnuli nebo i zemlju, a od starice Stane ni traga ?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starica Stana Pejčić (88) 17. svibnja je ujutro oko 4,30 sati izšetala iz svog dvorišta u šumi i nestala

Od kako je u selu Krajna nedaleko Orahovice 17. svibnja rano ujutro nestala starica Stana Pejčić (77) policija, pripadnici Gorske službe spašavanja, rendžeri Parka prirode Papuk, šumari, te lovci i vatrogasci iz obližnjih Čačinaca 'prevrnuli su i nebo i zemlju', ali od starice ni nakon 30 dana traganja nema ni glasa.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

'U petak rano ujutro pretražili smo uz pomoć psa tragača još jedan dio područja, ali bez uspjeha. Do sada smo obavili više od stotinu obavijesnih razgovora, po okolnim selima i u šumi polijepili smo brojne plakate sa slikom nestale starice i zamolbom građanima da nam jave svaki koristan podatak o njenom nestanku, ali rezultata nema. No, policija ne odustaje, pa sljedeću potražnu akciju nastavljamo u ponedjeljak, potvrdio je telefonom Davor Solić, načelnik Policijske stanice Orahovica. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene