Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastupile komplikacije

Preminuo radnik koji je stradao kod Velike Gorice: U požaru mu je bilo opečeno 40 posto tijela

Požar kod Velike Gorice - 13
Požar kod Velike Gorice - 13 JVP Velika Gorica
Aktualno Galerija Požar kod Velike Gorice - 13 Požar kod Velike Gorice - 13 Foto: JVP Velika Gorica Stravičan požar kod Velike Gorice - 3 Stravičan požar kod Velike Gorice - 3 Foto: DNEVNIK.hr Stravičan požar kod Velike Gorice - 2 Stravičan požar kod Velike Gorice - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar kod Velike Gorice - 5 Galerija 1/4 >>
Teško ozlijeđeni 51-godišnji zaposlenik koji je stradao u požaru 1. travnja u proizvodnom pogonu drvene industrije na području Mraclina preminuo je jutros zbog komplikacija nastalih zbog teških opeklina koje je zadobio, u Klinici za traumatologiju.

Zaposlenik je primljen u kliniku s teškim opeklinama, a u požaru mu je opečeno oko 40 posto tijela.

Unatoč poduzetim mjerama intenzivnog i kirurškog liječenja pacijent je preminuo oko 7:30 sati zbog komplikacija, potvrdila je kirurginja Odjela za opekline u Klinici za traumatologiju Željka Godeč.

Pročitajte i ovo Saniranje požara u tvornici parketa - 4 I danas stotinu vatrogasaca na terenu Sanacija požara u Velikoj Gorici trajala i danas: "Definitivno je postojala opasnost za okolne kuće"

Pročitajte i ovo Dragan Đurđević, traumatolog - 1 Borba za život Radnik ozlijeđen u požaru i dalje je kritično: "Četrdeset posto kože mu je opečeno. Riječ je o vrlo složenim ozljedama"

U požaru koji je u noći 1. travnja izbio u proizvodnom pogonu drvene industrije na području Mraclina nitko drugi nije stradao, a požar se bio proširio i na susjedni objekt drugog trgovačkog društva.

Policija je utvrdila da je požar izbio uslijed stvaranja eksplozivne smjese drvene prašine i zraka u prostoru oko radnog stroja. .

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene