Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka

Premijer poslao važnu poruku povodom Uskrsa koji se slavi po julijanskom kalendaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Tihomir Orešković uputio je u subotu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru.

"Blagdan Uskrsa uvijek iznova donosi radost, nadu i mir te nas dodatno potiče na zajedništvo i solidarnost, međusobno poštovanje i uvažavanje. Neka nam najveći kršćanski blagdan bude snaga da ne posustajemo u traženju rješenja za brojne izazove s kojima se susrećemo. Posebno je važno i da kroz različite oblike odgovornog ponašanja ostvarimo uređeno i tolerantno društvo koje poštuje i zastupa različitosti. Od srca vam želim da ove blagdanske dane provedete u sreći i veselju, u krugu obitelji i najmilijih. Hristos voskrese!", stoji u čestitki premijera Tihomira Oreškovića kojom je, u ime Vlade RH i svoje osobno, poželio svim pravoslavnim vjernicima sretan i blagoslovljen Uskrs. (Hina)

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Slika nije dostupna Uoči blagdana Uskrsna čestitka premijera, predsjednice i kardinala Puljića

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene