Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon požara novi problemi

Ušli smo u zgradu u Trnskom u kojoj je danas planuo veliki požar: Posvuda smrad paleži, niz zidove stanova slijeva se voda, ali slavine su stanarima i dalje - suhe

Aktualno Galerija Stan iz kojega je počeo požar u Trnskom - 1 Stan iz kojega je počeo požar u Trnskom - 1 Foto: DNEVNIK.hr Stan iz kojega je počeo požar u Trnskom - 2 Stan iz kojega je počeo požar u Trnskom - 2 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić u izgorjeloj zgradi u Trnskom Domagoj Mikić u izgorjeloj zgradi u Trnskom Foto: DNEVNIK.hr +0 Petar Papac, predstavnik stanara izgorjele zgrade u Trnskom Galerija 1/4 >>
U požaru na devetom katu zgrade u Trnskom srećom nitko nije stradao, a policija će očevid nastaviti sutra. No stanarima ostaju drugi problemi, poput vode koja je ostala nakon gašenja i koja se cijedi po stanovima te smrada paleži.

Reporter Domagoj Mikić koji je razgovarao s predstavnikom stanara Petrom Papcom javio se uživo u Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Mikić je izvijestio kako je policija blokirala pristup devetom katu na kojem se dogodio požar pa stanari s tog kata večeras neće moći spavati u svojim stanovima, a voda od gašenja požara probila se do zidova stanova kata niže.

Papac je Mikiću kazao kako su stanari, koji ne mogu noćas boraviti u svojim domovima, već osigurali smještaj kod rodbine. Predstavnik stanara zahvalio je i Gradu Zagrebu koji im je ponudio smještaj te osigurao dvije cisterne s vodom jer trenutno u zgradi nema vode.

Dobra je vijest da stanari plaćaju osiguranje te će tako pokriti troškove štete. Papac je rekao kako će djelatnici osiguravateljske kuće na teren izaći tek kad završi policijski očevid, što se očekuje sutra.

Stanari zgrade u Trnskom bit će bez tekuće vode jer je još ne smiju pustiti, ali puštena im je struja, rekao je predstavnik stanara.

"Vodu ne smijemo pustiti dok ne vidimo kolika je šteta, da ne bi još veću napravili", rekao je Papac.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene