Danas je u zagrebačkom naselju Trnsko izbio požar na devetom katu nebodera. Vatrogasci su uspjeli spasiti sve stanare i nekoliko kućnih ljubimaca.

Galerija


U zagrebačkom naselju Trnsko danas je izbio požar na devetom katu nebodera. Iz stana suklja crni dim i vatra, a stanari su evakuirani.

Vezani članci Ivana Pezo Moskaljov Otkrio se i novi aneks ugovora vojne višekatnice u Zagrebu koja još zjapi prazna: Prema njemu na vrh ovog nebodera postavio bi se i jacuzzi! Tomislav Tomašević i Damir Vanđelić Tomašević o uhićenjima: ''Ako je netko koristio svoj javni položaj, za mene je to jednako ratnom profiterstvu. Ne znam ništa gore od toga''

Zapovjednik JVP Grada Zagreba Siniša Jembrih rekao je da su vatrogasci spasili šest osoba i više životinja. Ukupno je spašeno sedam osoba.

''Dojava o požaru stigla je oko 11:46 minuta. JVP Zagreba zaprimila je mnogo dojava građana. Pri izlasku iz postaje se vidio plamen iz stana na 9. katu koji je prelazio na deseti. Dosad je bilo 11 vozila, 33 vatrogasaca. Požar se iz jednog stana proširio prema gore. Spašeno je šest osoba i više životinja. Što se ljudi tiče, radi se o udisanju dima. Jedan vatrogasac je malaksao, ali se brzo oporavio'', rekao je Jembrih.

''Uzrok požara utvrđuje policija. Svi su spašeni, situacija je povoljna'', istaknuo je.

 

>>Više o temi pročitajte OVDJE.