Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirani stanari

FOTO/VIDEO Dramatične scene u Novom Zagrebu! Gorio neboder u Trnskom: ''Susjedi je eksplodirao fen. Istrčala je polugola na stubište i od šoka nije znala što bi''

Aktualno Galerija Požar u neboderu u Trnskom Požar u neboderu u Trnskom Foto: DNEVNIK.hr Požar u zgradi u Trnskom - 2 Požar u zgradi u Trnskom - 2 Foto: DNEVNIK.hr Požar u zgradi u Trnskom - 3 Požar u zgradi u Trnskom - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar zgrade u Novom Zagrebu - 1 Požar zgrade u Novom Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.HR +9 Požar zgrade u Novom Zagrebu - 2 Galerija 1/14 >>
Veliki požar izbio je na devetom katu nebodera u Trnskom. Stanari iz zgrade su evakuirani. Spašeno je više osoba i nekoliko kućnih ljubimaca.

U Novom Zagrebu izbio je požar na devetom katu u neboderu. Gusti dim i vatra sukljali su iz stana u Trnskom.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

''Susjedi je fen eksplodirao. Istrčala je polugola na stubište i od šoka nije znala što bi'', kažu stanari koji su evakuirani odmah nakon požara.

Na teren su odmah izašli vatrogasci i hitna pomoć.

''Dosad je bilo 11 vozila, 33 vatrogasca. Požar se iz jednog stana proširio prema gore. Spašeno je šest osoba i više životinja. Što se ljudi tiče, radi se o udisanju dima. Jedan je vatrogasac malaksao, ali se brzo oporavio", rekao je zapovjednik JVP-a Zagreb Siniša Jembrih. Spašen je i muškarac koji je na najvišem katu nebodera ostao zarobljen na balkonu.

Došao Tomaševićev zamjenik 

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet dao je kratku izjavu za medije nakon što je obišao mjesto događaja.

"Dva su stana opožarena, ukupno je evakuirano sedam osoba, od kojih je jedna osoba zbrinuta u KBC-u Zagreb. Izvučena su dva psa i jedna mačka. Svi su dobro", kazao je Korlaet.

"Vjerujem da ćemo više informacija o požaru dobiti tijekom sljedećih sati. U intervenciji je bilo 11 vozila i 33 vatrogasca", naveo je Korlaet i dodao da su vatrogasci reagirali brzo i napravili odličan posao.

"Grad Zagreb ponudio je smještaj onima kojima su opožareni stanovi. Vidjet ćemo hoće li tu mogućnost iskoristiti, za sada su rekli da su se snašli kod rodbine i prijatelja", kazao je Korlaet. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene