Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema objašnjenja

Predsjedništvo SDP-a raspustilo porečku organizaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kratkom priopćenju objavljenom na stranačkim internetskim stranicama, stoji kako je donešena odluka o raspuštanju organa Gradske organizacije SDP-a u Poreču.

Sjednica Predsjedništva SDP-a održana je večeras iza 'zatvorenih vrata', a priopćenje je objavljeno po njezinu završetku.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija''

>>Miljenić: Nismo ni u čemu pogriješili, a o Perkoviću će odlučiti sud

U priopćenju se navodi kako porečka organizacija SDP-a trenutačno nema predsjednika, djeluje s nepotpunim Gradskim odborom i ne mogu se provesti unutarstranački izbori te je imenovan povjerenik.

Neslužbeno se pak doznaje da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izvijestio članove stranačkoga predsjedništva o pismu što ga je danas uputio predsjedniku Europske komisije (EK) Joseu Manuelu Barrosu u vezi s prijeporom oko tzv. lexa Perković, te o pismu što ga je ministar pravosuđa Orsat Miljenić o istoj temi uputio potpredsjednici EK Viviene Reding. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene