Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori za godinu dana

VIDEO Zorana Milanovića novinari pitali planira li po novi mandat, pogledajte što im je odgovorio

Dok se sve više zahuktava kampanja za parlamentarne izbore pa neki političari traže i donacije, predsjednički kandidati još se ne otkrivaju. Predsjednika Zorana Milanovića Dnenik Nove TV je upitao sprema li se na drugi mandat.

U subotu na svečanoj sjednici grada Samobora, prekjučer u posjetu Albaniji gdje je postao i počasni čuvar dvora.

Od uručivanja odlikovanja braniteljima - do diplomatske berbe. Je li na predsjedničke obaveze Zoran Milanović spreman i drugi put - još uvijek ne želi otkriti.

Pročitajte i ovo Božidar Živko i Domagoj Mikić Kod Bihaća Reporter Dnevnika Nove TV u izbjegličkom kampu s ministrom unutarnjih poslova: "Mi odemo na granicu, dovedemo ih u kamp i oni za tri dana ponovno izađu"

"Na to neću odgovarati sigurno do parlamentarnih izbora ako budemo živi i zdravi, a nakon toga ću vidjeti - prema tome nemojte me to uopće pitati, gubite vrijeme", poručio je Milanović.

Ostaje još godinu dana, predsjednički izbori su krajem superizborne 2024. godine.

Pročitajte i ovo Rak dojke - 3 Podrška oboljelima Godišnje od ove bolesti oboli tri tisuće žena, a lani je odnijela više od 600 života: "Jedan poziv u devet sati navečer promijeni vam život"

Kako je Peđa Grbin komentirao potencijalnu kandidaturu Milanovića te što je sve aktualni predsjednik poručio - pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Srne Bijuk.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene