Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška oboljelima

Godišnje od ove bolesti oboli tri tisuće žena, a lani je odnijela više od 600 života: "Jedan poziv u devet sati navečer promijeni vam život"

S prometnica su nakratko sišli bajkeri i dali podršku oboljelima od raka dojke - i ne samo oni, brojna poznata lica okupila su se na PINK festu. Svi uz poruku - ne preskačite preglede.

U znak potpore oboljelima od karcinoma dojke - mimohod u centru Zagreba, a onda i modna revija. Uz hrabre žene, pistom su prošetale poduzetnice, influencerice, pjevačice, poznata televizijska lica.

"Kad su liječnici vidjeli kakva je krvna slika, nazvala me i rekla - Katice, ovo nije dobro, morate na hitnu, nalazi su katastrofa. Jedan poziv u devet sati navečer promijeni vam život", ispričala je Katica Periša.

Pročitajte i ovo Božidar Živko i Domagoj Mikić Kod Bihaća Reporter Dnevnika Nove TV u izbjegličkom kampu s ministrom unutarnjih poslova: "Mi odemo na granicu, dovedemo ih u kamp i oni za tri dana ponovno izađu"

Redovito je išla na preglede, a onda se dogodio potres, lockdown i tri godine je preskočila. Tu se dogodio karcinom. Srećom, terapija pametnim lijekom je pomogla.

Imate rak dojke - tu rečenicu na godinu čuje oko 3000 žena u Hrvatskoj. Samo prošle godine ta bolest je odnijela 642 života. 

Pročitajte i ovo Pokušaj ubojstva policajca kod Vinkovaca Užas kod Vinkovaca Muškarac oteo policajcu službeni pištolj pa prijetio smrću njegovom kolegi i više puta pritisnuo okidač. Spasila ga je samo jedna stvar

Revija je okupila brojna poznata lica. Među bajkerima je bio i bivši ministar zdravstva Siniša Varga. Svi su htjeli dati podršku. "Kroz svoje priče sam se susretala sa ženama koje su jednom, dva puta, čak i tri puta imale karcinom dojke. Imale su toliko snage i volje i hrabrosti i mislim da potpora koju smo danas ovdje svi pružili njima itekako puno znači", rekla je Valentina Baus, reporterka i voditeljica Dnevnika Nove TV.

Koje su savjete podijelili liječnici, a što su poručila ostala poznata lica koja su se našla na reviji - pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Sanje Vištice.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene