Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinjska alka

O čemu su razgovarali? Plenković i Milanović nakon dugog razdoblja prepirki i hrpe uvreda s obje strane - progovorili

Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 6
Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 6 Ante Cizmic/Cropix
Aktualno Galerija Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 1 Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 1 Foto: Ante Cizmic/Cropix Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 2 Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 2 Foto: Ante Cizmic/Cropix Zoran Milanović i Andrej Plenković Zoran Milanović i Andrej Plenković Foto: Ante Cizmic/Cropix Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 4 Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 4 Foto: Ante Cizmic/Cropix +1 Zoran Milanović i Andrej Plenković u Sinju - 5 Galerija 1/6 >>
Predsjednik Republike Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković snimljeni su kako - razgovaraju.

308. Sinjska alka prekretnica je na kojoj su se drugi dan zaredom, nakon jučerašnje Oluje, rukovala dva čelnika državnog vrha iza kojih je cijeli niz prepirki, prepucavanja, prozivanja i vrijeđanja.

Predsjednik Republike Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković u subotu su nakon dugo vremena snimljeni kako se rukuju, a kamere su u nedjelju snimile i kako razgovaraju.

Pročitajte i ovo Ivan Blažević, zaklada solidarna Ivan Blažević U dvije godine izgradio više potresom pogođenih kuća od Vlade, a sada je nominiran za humanitarca godine - i jedini je iz Europe

O čemu su točno razgovarali nije poznato, ali fotografije su otkrile njihovu mimiku lica te uperivanje prstom s obje strane.

Plenković je za medije kratko komentirao da se na obilježavanju Oluje uvijek kulturno pozdrave, a na pitanje o čemu su razgovarali odgovorio je "Honeymoon".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene