Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolindi Grabar Kitarović veliku podršku od samog početka kampanje pružao je suprug Jakov. Kaže da niti u jednom trenutku nije sumnjao u njezinu pobjedu.


Novoizabranoj predsjednici, od samog početka kampanje, velika je podrška njezin suprug Jakov. Sinoć je za Novu TV rekao da u niti jednom trenutku nije sumnjao u njezinu pobjedu. Svjestan je, kazao je, da njihovu obitelj čekaju velike promjene.

Tko je Jakov Kitarović: Život je posvetio obitelji

Vezani članci Krešo Beljak (Foto: Pixsell,Patrik Macek)1 HSS: "Predsjednice, dužni ste reći tko je vašem suprugu nudio braniteljski status!" Gospođa savjetuje Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova na Dolcu Gospođa na Dolcu zaustavila Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova: Pogledajte koje im je savjete podijelila

'Jedan izuzetan osjećaj. Pogotovo izuzetan osjećaj je biti suprug ovako velike supruge i ja sam vrlo ponosan na nju i na njezin uspjeh', rekao nam je, a onda odgovorio i na pitanje kako će se on i djeca naviknuti na novi način života, osiguranje, nove uvjete koji ih očekuju.

VIDEO Što su otkrili govori Grabar Kitarović i Josipovića?

'Trebat će se naravno priviknuti, naročito djeca. Oni će naravno biti dio naše obitelji. Želimo biti blizu mame njihove kako bismo bili svi skupa na okupu', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook