Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Facebooku i zahvalila svima koji su joj čestitali rođendan.


Kolinda Grabar-Kitarović danas slavi 52. rođendan. Na Facebooku je  napisala kako je dirnuta porukama onih koji joj šalju lijepe želje. Zahvalila se svima na potpori. 

Vezani članci Kolinda i Jakov u zagrljaju na proslavi 70 godina kompanije Ericsson Nikola Tesla (Foto: Pixsell,Borna Filić) - 3 Na proslavi obljetnice tehnološkog giganta: Predsjednica i suprug Jakov zagrljeni usred Arene Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Grabar-Kitarović oduševljena: "Vatreni, pucam od ponosa!" Objavila i poruku o suprugu Jakovu

Objavu Grabar-Kitarović prenosimo u cijelosti:

"Hvala svima vama u Domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja. Many thanks to all of you from all sides of the world who have been sending your best wishes to me, my family and my Croatia!

Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajprije zdravlje i mir u ova tjeskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorirati. Neki su se, na žalost, još i produbili.

Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, potrebite, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna.

Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi tjeskobni. Nitko se od nas ne zavarava – neće biti lako. Ali imajmo vjere. Vjerujmo u sebe, u svoje zajedništvo, kojim smo pobijedili i najveće izazove. Brinimo o roditeljima i starijima, a posebno o djeci.

Moramo im osigurati budućnost kakvu zaslužuju. S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam.

Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona mojega doma, uz najljepše želje za bolje sutra, s dubokom vjerom u našu Hrvatsku.

May God bless you all, may God bless Croatia and the whole world! Take care of yourself and of each other! – feeling voljeno in Zagreb, Croatia", stoji u objavi.