Predsjednica o svom predizbornom obećanju, preseljenju u Visoku ulicu, za sada odgovara samo priopćenjem. Danas smo poslali upit njezinom Uredu kako bismo saznali u kojoj je fazi cijeli proces. Evo odgovora.


Pantovčak je čini se prirastao srcu predsjednice. Preseljenje u rezidenciju u Visokoj ili bilo gdje drugdje više se ne spominje. Evo kakav smo odgovor dobili na upit kako napreduje s radom osnovano povjerenstvo za preseljenje.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova predsjednica vlast će ipak preuzeti na Pantovčaku! Slika nije dostupna Evo što o preseljenju u Visoku kaže Ivo Josipović

'Prva sjednica Povjerenstva za određivanje sjedišta Ureda predsjednice Republike Hrvatske održat će se početkom slijedećeg mjeseca. Sve ostale informacije - o članovima Povjerenstva, roku u kojem moraju završiti sa svojim radom, o završetku stručnog nalaza i donošenju odluke hoće li se Ured predsjednice RH seliti s Pantovčaka i gdje - dostavit ćemo Vam naknadno', stoji u odgovoru iz Ureda predsjednica.

Opet nesuglasje oko rezidencije u Visokoj: Tko će platiti režije?

U više od dva mjeseca od osnivanja povjerenstva ono se nije ni sastalo.

Preseljenje je obećano u kampanji. Visoku je predsjednica htjela i kada su svi govorili da nije primjerena. 'Ne odustajem od preseljenja U visoku to ću uporno tražiti', rekla je predsjednica u siječnju.

Od dolaska predsjednice na Pantovčak otišao je samo Josip Broz i neke umjetnine. Mnogima je i to bio znak da predsjednica od preseljenja odustaje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook