Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravit će u Francuskoj povodom finala Davis Cupa kako bi pratila okršaj francuske i hrvatske reprezentacije.

Galerija


Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od petka, 23. studenoga do nedjelje, 25. studenoga 2018. godine boravi u Francuskoj Republici kako bi pratila finalni dvoboj Davis Cupa između reprezentacija Francuske i Hrvatske.

Vezani članci Prof. dr. sc. Tihomir Cipek (Foto: Dnevnik.hr) Politički analitičar o Grabar-Kitarović: "Nije iznesena niti jedna prava poruka. Hvali se promjenama, a ljudi te promjene ne vide" Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 11 Grabar-Kitarović zbog ''iznenadnih obveza'' otkazala dolazak na Gerontološki tulum

Na finale Davis Cupa, koje se održava u francuskom gradu Lilleu, predsjednica Grabar-Kitarović putuje privatno i sama snosi troškove putovanja i smještaja, javljaju iz Ureda predsjednice RH. 

Kako doznajemo s Pantovčaka, Predsjednica će se u subotu ujutro susresti s predstavnicima hrvatske zajednice u Francuskoj.

Marin Strmota za DNEVNIK.hr: ''Jeftinije je zaposliti Hrvata nego Sirijca, trebamo birati koga ćemo primiti''