Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditiranih u RH odvela je u Istru.


U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" pozvala sam članove diplomatskog zbora u Istru kako bi se upoznali s prednostima i mogućnostima svih dijelova Hrvatske, napisala je Predsjednica na svojem Facebook profilu.

Vezani članci Načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac Imaju 20 novih slučajeva, Stožer odmah reagirao: Stanovnike svoje županije pozvali da ne putuju, apeliraju i na zdravstvene djelatnike Kamperi, ilustracija - 3 Hoće li ova hrvatska regija poslužiti turistima kao zona za bijeg od korone? "Bolje je ovdje, u gradu gdje mi živimo ima previše ljudi..."

Neformalno druženje predsjednice sa šefovima diplomatskih misija i međunarodnih organizacija zapoćelo je obilaskom sajma tartufa "Dani Zigante tarufa" u Livadama.

Cilj projekta "Osjeti Hrvatsku" je upoznavanje diplomatskog zbora s prednostima i mogućnostima svih dijelova Hrvatske. Nakon Vukovara i Paga ovog puta su posjetili Istru.