Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditiranih u RH odvela je u Istru.


U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" pozvala sam članove diplomatskog zbora u Istru kako bi se upoznali s prednostima i mogućnostima svih dijelova Hrvatske, napisala je Predsjednica na svojem Facebook profilu.

Vezani članci Prof. dr. sc. Tihomir Cipek (Foto: Dnevnik.hr) Politički analitičar o Grabar-Kitarović: "Nije iznesena niti jedna prava poruka. Hvali se promjenama, a ljudi te promjene ne vide" Predsjednica Grabar-Kitarović objavila kandidaturu za još jedan predsjednički mandat (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Iz rodnog mjesta Predsjednice stižu reakcije: "Za ovo što je danas, trebalo je biti snalažljiv i dobro odgojen"

Neformalno druženje predsjednice sa šefovima diplomatskih misija i međunarodnih organizacija zapoćelo je obilaskom sajma tartufa "Dani Zigante tarufa" u Livadama.

Cilj projekta "Osjeti Hrvatsku" je upoznavanje diplomatskog zbora s prednostima i mogućnostima svih dijelova Hrvatske. Nakon Vukovara i Paga ovog puta su posjetili Istru.