Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt ''Osjeti Hrvatsku''

Predsjednica i veleposlanici posjetili Istru: Brali mandarine i tražili tartufe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditiranih u RH odvela je u Istru.

U sklopu projekta "Osjeti Hrvatsku" pozvala sam članove diplomatskog zbora u Istru kako bi se upoznali s prednostima i mogućnostima svih dijelova Hrvatske, napisala je Predsjednica na svojem Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Neformalno druženje predsjednice sa šefovima diplomatskih misija i međunarodnih organizacija zapoćelo je obilaskom sajma tartufa "Dani Zigante tarufa" u Livadama.

Cilj projekta "Osjeti Hrvatsku" je upoznavanje diplomatskog zbora s prednostima i mogućnostima svih dijelova Hrvatske. Nakon Vukovara i Paga ovog puta su posjetili Istru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene