Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

O 'posuđenom' nosaču

MATIĆ O SLUČAJU GLAVAŠEVIĆ 'Dao bih i drugim građanima, ali to nije moguće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar branitelja, Predrag Matić ponovno je komentirao slučaj u kojem je Bojan Glavašević, tadašnji pomoćnik ministra tražio da se nosač kupljen za službeno putovanje montira na njegov privatni automobil.

'Ministarstvo branitelja je i osnovano radi toga da bude servis hrvatskim braniteljima, udrugama branitelja i stradalnicima Domovinskog rata i u nebrojenom broju slučaja sam odobravao kombije, automobile za odlazak branitelja na nekakva događanja, obljetnice, kada su zapovjednici Vukovara išli na obljetnicu dana sjećanja na žrtve Vukovara, ne vidim tu ništa čudno', rekao je bivši ministar branitelja Predrag Matić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestilo Ministarstvo branitelja Identificirano još šest osoba nestalih u Domovinskom ratu: "Obitelji će imati mjesto na kojem mogu zapaliti svijeću svojim najmilijima" Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri...

Upitan vidi li propust s njegove strane u slučaju u kojem je Bojan Glavašević, tadašnji pomoćnik ministra tražio da se nosač kupljen za službeno putovanje montira na njegov privatni automobil, Matić je kazao kako se doslovno radi o jednoj kutiji, te ponovio da u posudbi ne vidi problem.

'Radi se o jednoj kutiji i svaki djelatnik ministarstva, da me pitao može li posuditi na par dana, dakle, ako se netko ženi, da mu treba par stolova i stolica, zašto mu to ne bi posudili na revers? Nažalost, ja bi to dao i drugim građanima Republike Hrvatske ali jednostavno to nije moguće. Ponavljam, ne radi se o resursu koji se troši već o jednoj kutiji', kazao je Matić te dodao kako bi se novinari i javnost trebali brinuti o onima koji kradu milijune i milijarde kuna i eura, a ne jednom kutijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene