Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U skladištu tvrtke 'Megakop – parketni centar' u Zagrebu u srijedu navečer izbio je požar, gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.


Požar u skladištu tvrtke Megakop – parketni centar u blizini Ciboninog tornja u Zagrebu, koji je planuo u srijedu oko 20 sati, gotovo je u cjelosti ugašen, nitko nije ozlijeđen, a mjesto požara osiguravaju policajci, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Vezani članci Opljačkana poslovnica Zlatarne Celje u Praškoj ulici - 2 Opljačkana poslovnica Zlatarne Celje u Zagrebu, ukraden nakit vrijedan više stotina tisuća kuna Požar u Beogradu Gusti dim nad Beogradom: Nakon eksplozije u reciklažnom skladištu buknuo požar

Dojavu o požaru krovišta skladišnog prostora tvrtke Megakop – parketni centar u Ulici Florijana Andrašeca 8, zagrebačka Javna vatrogasna postrojba primila je oko 20:18 sati.

Na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca sa četiri vozila.

Intervencija je u tijeku, požar je prigušen i gotovo u cijelosti ugašen, priopćili su večeras iz Ureda. Mjesto požara osiguravaju policijski službenici, a promet ulicom Florijana Andrašeca privremeno je u prekidu.

Uzrok požara znat će se nakon policijskog očevida. (Hina)