Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U skladištu tvrtke 'Megakop – parketni centar' u Zagrebu u srijedu navečer izbio je požar, gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.


Požar u skladištu tvrtke Megakop – parketni centar u blizini Ciboninog tornja u Zagrebu, koji je planuo u srijedu oko 20 sati, gotovo je u cjelosti ugašen, nitko nije ozlijeđen, a mjesto požara osiguravaju policajci, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Vezani članci Na Glavnom kolodvoru zapalio se putnički vagon (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) - 4 Novi požar u Zagrebu: Na željezničkom kolodvoru gorio putnički vagon, vatrogasci odmah izašli na teren Vatrogasci ugasili požar na četvrtom katu zgrade na Krugama u Zagrebu (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 4 Požar izbio u stambenoj zgradi: Vatrogasci gasili požar u stanu na Krugama

Dojavu o požaru krovišta skladišnog prostora tvrtke Megakop – parketni centar u Ulici Florijana Andrašeca 8, zagrebačka Javna vatrogasna postrojba primila je oko 20:18 sati.

Na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca sa četiri vozila.

Intervencija je u tijeku, požar je prigušen i gotovo u cijelosti ugašen, priopćili su večeras iz Ureda. Mjesto požara osiguravaju policijski službenici, a promet ulicom Florijana Andrašeca privremeno je u prekidu.

Uzrok požara znat će se nakon policijskog očevida. (Hina)