Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U skladištu tvrtke 'Megakop – parketni centar' u Zagrebu u srijedu navečer izbio je požar, gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.


Požar u skladištu tvrtke Megakop – parketni centar u blizini Ciboninog tornja u Zagrebu, koji je planuo u srijedu oko 20 sati, gotovo je u cjelosti ugašen, nitko nije ozlijeđen, a mjesto požara osiguravaju policajci, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Vezani članci Zapalio se auto u Škorpikovoj ulici u Zagrebu Buktinja na cesti: Zapalio se automobil u Škorpikovoj ulici u Zagrebu U Zapruđu izbio požar u stanu - 7 Planuo požar u stanu u Zapruđu, vatrogasci su na terenu

Dojavu o požaru krovišta skladišnog prostora tvrtke Megakop – parketni centar u Ulici Florijana Andrašeca 8, zagrebačka Javna vatrogasna postrojba primila je oko 20:18 sati.

Na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca sa četiri vozila.

Intervencija je u tijeku, požar je prigušen i gotovo u cijelosti ugašen, priopćili su večeras iz Ureda. Mjesto požara osiguravaju policijski službenici, a promet ulicom Florijana Andrašeca privremeno je u prekidu.

Uzrok požara znat će se nakon policijskog očevida. (Hina)