Više vatrogasnih vozila i dvadesetak vatrogasaca gasi požar koji je izbio na krovištu objekta u Adžijinoj 16 u zagrebačkom kvartu Trešnjevka.

Galerija


Nedugo nakon 10 sati u utorak ujutro u zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije na broju 16 izbio je požar.

Vezani članci Tragedija u Njemačkoj - 2 Užas u Njemačkoj: U zapaljenoj kući vatrogasci pronašli pet tijela, među njima i dvoje djece. Nisu umrli od požara Vatrogasci gase požar na obiteljskoj kući na Samoborskoj cesti - 3 Zagrebački vatrogasci u pola sata imali dvije intervencije: Iz goruće kuće spašena nepokretna žena

"Danas u 10:25 Javna vatrogasna postrojba je dobila dojavu o požaru krovišta na adresi Božidara Adžije 16. Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Požar se zadržao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Za vrijeme požara u zgradi su se nalazile četiri osobe koje su na vrijeme napustile zgradu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran koji je trenutačno zatvoren", priopćio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama.

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Nakon očevida Policijske uprave zagrebačke znat će se uzrok požara.