Potresi su se osjetili i diljem Dalmacije.

Galerija


Prema prvim informacijama, nastala je šteta na pojedinim zgradama. Građani Splita i Dubrovnika, gdje se podrhtavanje tla najviše osjetilo, u šoku su.

Vezani članci Ilustracija Besplatna cestarina na autocesti Zagreb-Sisak produljena do kraja ožujka Potres u Dubrovniku, Stradun Kamera zabilježila trenutak potresa kod Dubrovnika: Bilo je kratko, ali jako

Potres se još u noći pa ponovno danas osjetio i u Metkoviću. "Ustala sam, skočila do dječje sobe, vidjela da oni spavaju. Ne znam, čekala sam možda da ih iznesem van, nemam pojma, evo", kazala je Ivana iz Dubrovnika.

"Nije mi ugodno, ne mogu vam se praviti junak, heroj, sigurno mi nije ugodno bilo", dodao je Luka. "Što možemo kad trese, ja sam sjedila na postelji i čekala hoće li se umiriti", ispričala je Irena iz Dubrovnika.

"Ja sam izletio iz kuće od straha, nikad nisam doživio da trese ovako dugo", kazao je Ruđer iz Metkovića. "Užas jedan, počelo sve škripiti, drmati", dodala je Matija Vištica. "Inače imam dobar san, ali ovo je stvarno treslo jedno minutu. Ovo je stvarno bilo katastrofa. Skočio sam iz sna, uopće nisam znao ni što bih ni gdje bih, odavno ovako nije treslo", prisjetio se Vinko iz Metkovića.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr