Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni traga, ni glasa

JESTE LI VIDJELI IVANA? U potragu za policajcem nestalim uoči Badnjaka uključio se i GSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za nestalim zagrebačkim policajcem Ivanom Mogušem, koji je posljednji put viđen prošlog petka ujutro u Zagrebu, traje i dalje.

Nestanak policajca Ivana Moguša objavljen je u međuvremenu i na portalu nestali.hr, gdje je navedeno da je riječ o muškarcu smeđe kose, visokom 185 centimetara i srednje tjelesne građe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slučaj u Kanadi Policija riješila 48 godina star slučaj tajanstvene ''Gospođe iz rijeke'': Objavljeni jezivi detalji Ilustracija Pojačani nadzor S ovom količinom alkohola u krvi jedva se može sjediti uspravno: Policajci se šokirali rezultatom alkotesta na Lučkom

Ivan Moguš je u trenutku nestanka na sebi imao crnu jaknu, crno-bijelo-sivu vestu, smeđe hlače i crne cipele, a posljednji put viđen je u Heinzlovoj ulici, odakle se udaljio u nepoznatom pravcu, stoji na portalu nestali.hr.

Iz PUZ-a doznajemo da je u međuvremenu zaprimljeno više dojava građana vezanih uz nestanak Moguša, no zasad se niti jedna nije pokazala ključnom za otkrivanje gdje se nestali policajac nalazi. U PUZ-u dodaju da se neke informacije još uvijek provjeravaju.

Isto tako, iz PUZ-a su nam rekli i da se u potragu uključio i GSS.

Pokušali smo kontaktirati i Sindikat policijskih službenika, koji je prvi objavio njegov nestanak, ali bez uspjeha.

Sindikat je tad putem svoje stranice na Facebooku objavio kako se Moguš, koji radi u Ekipi za očevide PUZ-a, nakon noćne smjene nije vratio doma.

Sindikat policijskih službenika istaknuo je da Moguš kod sebe nije imao nikakvih dokumenata.

Ako imate bilo kakvu informaciju o nestanku navedenog policijskog službenika, istu možete dojaviti policiji na broj mobitela 092/ 1771-491 ili 091/ 2000-700.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene