Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija kaže da ima i zlonamjernih informacija koje im prave smetnju jer gube previše vremena na njima.


Policija je danas zaprimila telefonski poziv mlađe djevojke koja se predstavila kao Antonija te je rekla neka njezinim sestrama poruče da je dobro. Policija je odmah nakon dvadeset minuta utvrdila da se radi o lažnom pozivu.

Vezani članci Traži se muškarac s fotografije Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži zbog provale u trgovinu krznima Potraga za nestalim mladićem na Perućkom jezeru - 2 I dalje se traga za mladićem (23) na Perućkom jezeru: Na terenu ronioci, koriste i dronove

'Ja bih možda samo apelirao na građane da te informacije budu što opsežnije, što konkretnije i što opipljivije tako da bi na neki pravi trag naišli, ali naravno da ima i zlonamjernih informacija koje nam prave smetnju jer gubimo previše vremena na njima, a i ne ide mi u glavu da se netko može sa tuđom nesrećom naslađivati', rekao je Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske.

'Načelnik odjela krim policije formirao je jedan poseban tim policijskih istražitelja koji doslovce danonoćno rade na tom predmetu i nema stajanja do okončanja', dodao je Kostanić.

Sve informacije temeljito se provjeravaju. Zadnju je policiji odaslala konobarica s odmorišta Modruš, uvjerena da je vidjela osobu s fotorobota kako nervozno ispija kavu, a kasnije pere retrovizor kamiona. Tamo je lociran i signal njezina mobitela. Policija još ne iznosi zaključke.

'Ovom prilikom zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji diljem Hrvatske u ovom trenutku zaista traže Antoniju i zaista rade sve što je u njihovoj moći kako bi pa makar i lijepili ove plakate koje i dalje neumorno printamo', rekla je Antonijina sestra Ana Bilić.

'Zahvaljujemo svim tvrtkama i svim dobronamjernicima koji nam i u ovom trenutku javljaju i pokušavaju saznati bilo kakvu informaciju koja je vezana za nestanak Antonije. Ovom prilikom zaista molim sve nadležne institucije da 100 posto usmjere svu svoju savjest, sav svoj moral i svu svoju profesionalnu podršku kako bi se moja sestra Antonija pronašla', dodala je Ana.