Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cjelodnevna nastava

Porođajne muke u školama: ''Trebat će vremena da se sve to posloži''

Dva tjedna prošla su od uvođenja cjelodnevne škole pa je ekipa Dnevnika Nove TV provjerila kako se snalaze s dijelom nakon obvezne nastave. Ravnatelji kažu - ide, ali porođajnih muka još ima.

Nakon svih predmeta na zadnjem satu utvrđuje se gradivo, i u višim i u nižim razredima, a kad završi nastava u 14:15 onaj tko želi ostaje na izvannastavnim aktivnostima.

Jedni su u skupini za šah, drugi u čitateljskom klubu, a treći u glazbenom. Tko mora ostati i iza 15 sati, ide na izvanškolske aktivnosti. Ples, STEM, sportovi, strani jezici, znanost. Izvanškolske aktivnosti traju do 17 ili do 19 sati, ovisno o školi.

Pročitajte i ovo Trgovina, ilustracija - 3 Vladina odluka Kupce dočekale zamrznute cijene, a jedna ih stvar jako zbunjuje: Stigla i najava dobavljača koja zabrinjava

Pročitajte i ovo Ilustracija Puno nepopunjenih mjesta Najtraženiji fakulteti na jesenskim rokovima mogli bi vas iznenaditi: Pitanje je jesu li ta zanimanja uopće tražena

Ravnatelji se bave planom nabave jer još treba bolje opremiti škole, a porođajnih muka još ima i sa slaganjem izvanškolskih aktivnosti. Mnoge škole to još rješavaju i treba još vremena da se sve posloži.

Detalje pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Sanje Vištice.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene