Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvero djece iz Njemačke i Italije prevezeno je sinoć iz Poreča u pulsku Opću bolnicu zbog sumnje na unos klora prilikom kupanja u bazenu, izvijestila je danas istarska policija.


Troje djece danas je pušteno kući, a jedno je dijete zadržano na promatranju. Sanitarni inspektor i djelatnici Zavoda za javno zdravstvo jutros su bili na očevidu u Zelenoj laguni. Prema riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave Nataše Rogić, djeca iz Njemačke i Italije u dobi od pet do deset godina, koja su na odmoru s roditeljima, zbog simptoma trovanja i sumnje na unos klora prilikom kupanja u bazenu turističkog naselja 'Bijela uvala' u Poreču sinoć su zatražila pomoć u porečkome Domu zdravlja, a nakon toga su prevezena u pulsku Opću bolnicu.

Vezani članci Medvjedići Medvjedići im se ušuljali u dvorište i zaposjeli bazen, pogledajte njihovu slatku igru Slika nije dostupna EFEKT CRVENIH OČIJU Nakon ovog više nećete s veseljem odlaziti na bazen

>> Tragedije na početku sezone kupanja

Policija je o tom događaju obaviještena sinoć u 20,40 sati te je odmah obavijestila sanitarnog inspektora pri Državnom inspektoratu u Poreču. (Hina)