Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKI PROBLEMI

Obilna kiša potopila Požeštinu: Na ulicama bujica, poplavljene su ceste, voda ulazi i u kuće

U požeškom kraju danas je pala veća količina kiše, a u Kaptolu, Kutjevu, Jakšiću te okolnim mjestima oborine stvorile su značajne probleme.

Ulicama Kaptola, sela koje se nalazi nekoliko kilometara sjeveroistočno od Požege, teče bujica koja mještanima ulazi u kuće

Zbog obilnih oborina djelomično je potopljena cesta između Kaptola i Vetva, a poplava je nastala i u mjestu Podgorje, a portal pozeski.hr podsjeća da sa svakom obilnijom kišom u tom kraju nastaju problemi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna županjska posavina Od katastrofalnih poplava prošlo je osam godina: Apokaliptični prizori Slavonije pod vodom i danas se čine nestvarnima

Pročitajte i ovo Duško Gabrilo Čeka ih besana noć U Dicmu opet pada jaka kiša, mještani pokušavaju spasiti što se da: "Od jutra zovem vatrogasce, nitko nije došao, pomažu nam obitelj i prijatelji"

S obzirom na to da se zbog jake kiše "ne vidi prst pred nosom", 034portal poziva vozače na oprez.

Snažno nevrijeme s tučom veličine marelice napravilo je ogromnu štetu u Požeštini i u lipnju prošle godine. 

''U Požegi, od Vidovaca pa do zapadnog izlaza, razbijeni su krovovi gotovo na svim kućama, stradao je veliki broj automobila, polupane su rolete, fasade. Stradala je Kaznionica, zatvor, ali i Gradska uprava'', rekao je tada za Dnevnik Nove TV gradonačelnik Požege, Željko Glavić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene