Plaža/Ilustracija (Foto: Dnenvik.hr) - 1
Plaža/Ilustracija (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Foto: Dnenvik.hr

Na području Policijske uprave primorsko-goranske tijekom tjedna zaprimljene su četiri prijave građana o krađama na plažama, pa iz policije upozoravaju građane da na plažu nose samo neophodne stvari i ne ostavljaju ih bez nadzora.


Iz PU primorsko-goranske priopćili su da su u većini prijavljenih slučajeva otuđeni mobiteli, dok je u jednom slučaju počinitelj otuđio novac, bankovne kartice i osobne isprave.

Vezani članci Cijepljenje, ilustracija Muškarac prebio medicinsku sestru nakon što je cijepila njegovu suprugu - razlog je bizaran Starije osobe na oprezu zbog novca Muškarac i djevojka lažno se predstavljali i okrali nekoliko osoba, ali nije im baš sve pošlo za rukom, policija detaljno opisala što su sve učinili

Kaznena djela su počinjena na plažama u Opatiji, Ičićima i Novom Vinodolskom. Lopovi su iskoristili trenutak dok su vlasnici bili u moru, a ukradeni predmeti ostavljeni bez nadzora.

U četiri krađe na plažama oštećeno je troje hrvatskih državljana i državljanin Mađarske, a ukupna šteta procijenjena je na oko 5600 kuna.

"Svim građanima i turistima savjetujemo da na plažu ne nose vrijedne predmete te da ih ni na trenutak ne ostavljaju bez nadzora. Na plažu nosite samo neophodne stvari, onoliko novca koliko je potrebno za sok, sladoled i slično, a pri odlasku u more netko uvijek neka ostane pričuvati stvari i torbe," upozorili su iz policije.