Obavijesti Video Pretražite Navigacija
imigrant iz iraka

Policija tvrdi da "dječak" koji je u Hrvatsku ušao vozeći se ispod autobusa zapravo ima 21 godinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je priopćila kako je imigrant, koji se od Beograda do Ivanić Grada vozio držeći se rukama i nogama za osovinu kotača Čazmatransovog autobusa, zapravo najvjerojatnije star 21 godinu te da je riječ o državljaninu Iraka.

Iz PU zagrebačke su potvrdili da su u utorak oko 16:30, nakon dojave vozača autobusa, na odmorištu Križ zatekli nepoznatog stranog državljanina bez dokumenata. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna objavio Božinović Iračanin koji je u Hrvatsku ušao skriven ispod podvozja autobusa vraćen u Srbiju Slika nije dostupna SAV ČAĐAV I KRVAVIH RUKU Dječak se od Beograda do Ivanić-Grada vozio držeći se za osovinu ispod autobusa punih 5 sati

"Stranom državljaninu pružena je liječnička pomoć te nisu utvrđene nikakve ozljede. Po dosadašnjim saznanjima radi se o 21-godišnjem državljaninu Iraka te su u tijeku provjere utvrđivanja svih okolnosti njegovog ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj", kažu u PU zagrebačkoj te dodaju da više od toga zasad ne mogu reći. 

Priča je u medije dospjela nakon što je jedan od putnika posvjedočio o tom događaju, no putnici su pretpostavili da se radi o djetetu starom 12 ili 13 godina

"Mali je sav prljav izašao između dijela za kotače. Teturao je, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav do bola, kao da mu je netko ugljenom namazao lice. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta. Dječak je jako mršav, nema ga se što vidjeti. Ja i još par ljudi smo otišli na benzinsku i uzeli smo mu nešto za jesti i piti. Malecki se skoro od Beograda do Zagreba vozio u podvozju, ne znam kako je izdržao", rekao je putnik Anđelko Nežić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene