Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljio se s prebivališta

Jeste li ga vidjeli? Policija traga za 32-godišnjim Goranom Bakšajem, nestao iz Strahoninca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Strahoninca kod Čakovca je nestao 32-godišnji Goran Bakšaj. Policija moli sve koji imaju imaju informacije da ih dojave u najbližu policijsku postaju.

Goran Bakšaj (1987.) 30. lipnja se udaljio s adrese prebivališta u Strahonincu kod Čakovca i otad mu se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

 

Nestali mladić visok je 184 centimetara, kestenjaste kose i svijetloplavih očiju. Nije poznato kakvu je odjeću imao na sebi u trenutku nestanka, a nosi crne ''AICS'' tenisice.

U slučaju da imate informacije o nestalom obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene