Obavijesti Video Pretražite Navigacija
veliki problem

FOTO Dalmatinski otok postao groblje automobila, policija počela uklanjati napuštena vozila

Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 6
Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 6 Morski.hr
Aktualno Galerija Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 1 Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 1 Foto: Morski.hr Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 2 Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 2 Foto: Morski.hr Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 3 Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 3 Foto: Morski.hr Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 4 Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 4 Foto: Morski.hr +1 Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 5 Galerija 1/6 >>
Trogirska policija u četvrtak 24. kolovoza počela je uklanjati neregistrirana vozila ostavljena na otoku Drveniku Velikom.

Policija je provela nadzor na otoku u suradnji s komunalnim redarima nakon što su mediji skrenuli pozornost na problem ostavljanja napuštenih vozila na ovom otoku.

Tijekom četvrtka policija je naišla na 23 napuštena i neregistrirana vozila te je počela njihovo uklanjanje.

"Obzirom na do sada uočenu problematiku vezano uz napuštena vozila na otoku, poseban fokus akcije bio je na kontrolu tehničke ispravnost i registraciju vozila, odnosno, neregistrirana vozila na javnim površinama", objavila je policija u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslovno carstvo Tko su članovi Prigožinove obitelji: Žena ima tvornicu čokolade, sin je dobio crni križ...

"Kako pratimo s interesom izjave gradonačelnika Ante Bilića vidimo da je vrlo zabrinut za ekologiju, pa nama nije jasno kako dozvoljava da neregistrirana vozila ispuštaju štetne plinove i gube ulje i gorivo po svuda na našem otoku. Naša Riva koja je građena za pješake izgleda kao teretna trajektna luka, šporkica i smrad su posvuda.
Mi smo daleko od održivog razvoja", kazala je za portal Morski.hr Nives Meštrović koja je istaknula da je mjesni odbor i ranije upozoravao na ovaj problem, a spomenutom portalu javila se i u lipnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene