Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga teško ozlijeđena

U teškoj nesreći kod Slavonskog Broda poginuo nekadašnji ministrov pomoćnik

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
U prometnoj nesreći koja se dogodila ui nedjelju na autocesti A3 smrtno je stradala jedna osoba, a druga je teško ozlijeđena.

O detaljima strašne nesreće koja se dogodila u nedjelju u popodnevnim satima oglasila se policija.

"Na 237. kilometru autoceste A3 (sjeverna kolnička traka) u nedjelju oko 17:30 dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok je druga osoba teško ozlijeđena. Policajci su očevidom utvrdili da 65-godišnjak upravljajući osobnim automobilom nije za kretanje koristio sredinu obilježene prometne trake, već je sletio s kolnika na travnatu površinu i udario u zaštitnu žičanu ogradu te sletio u odvodni kanal i udario u kosinu kanala, a pritom je putnica ispala iz automobila", piše u priopćenju policije. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos u prometu Njemačka u problemima: Strojovođe najavili novi štrajk, trajat će danima

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 65-godišnjak, dok je ozlijeđena 65-godišnja putnica prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu te je zadržana na daljnjem liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ministarstvo ima plan Nova zadaća za ljekarnike: Gotovo polovica lijekova na recept propada, najneuredniji su pacijenti koji boluju od tri bolesti

Pročitajte i ovo Ilustracija Tajvan upozorio Novi incident: ''Uočili smo šest kineskih balona, jedan je preletio otok''

Također je utvrđeno da vozač i putnica nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom. Policijski službenici u vezi s prometnom nesrećom dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Kako neslužbeno doznaje Brodportal, u nesreći je poginuo  veterinarski inspektor Damir Agičić (65), nekadašnji pomoćnik ministra poljoprivrede za vrijeme Tomislava Tolušića

Godine 2016. imenovan je kao pomoćnik ministra Tomislava Tolušića za veterinarske poslove i sigurnost hrane, a dvije godine kasnije je razriješen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene