Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO

Policija je dva dana šutjela o brutalnom premlaćivanju na Platku: Za njih su ove vijesti bile važnije

Incident na Platku - 3
Incident na Platku - 3 Foto: DNEVNIK.hr
U nedjelju su trojica MMA boraca brutalno pretukla tri osobe na Platku, za policiju to nije bila važna vijest čak dva dana.

Nakon što su u nedjelju trojica MMA boraca na Platku brutalno pretukla dva HGSS-ovca i jednu djevojku, javnost je šokirana tim bešćutnim činom, ali i činjenicom da je policija u srijedu izvijestila da će sudu podnijeti tek optužni prijedlog protiv trojice mladića za prekršaj naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

U srijedu je također doznato da policija nije dostavila ni obavijest ni kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci o slučaju premlaćivanja na skijalištu Platak, a to je za DNEVNIK.hr potvrdila i glasnogovornica i zamjenica ODO-a Rijeka Sanja Šimac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident na Platku Policija još nije kontaktirala DORH o napadu na skijalištu: Doznajemo više detalja o ozljedama pretučenih

Iako se taj divljački napad dogodio u nedjelju, Policijska uprava primorsko-goranska o tom slučaju oglasila se tek dva radna dana nakon divljačkog napada.

U tom periodu policija je šutjela kao da se to nikada nije ni dogodilo te se oglasila s četiri priopćenja, prvo o počinitelju kaznenog djela teške krađe iz 2020. godine koji je konačno uhvaćen. On je napravio materijalnu štetu od oko 790 eura provalivši u ugostiteljski objekt na opatijskom području iz kojeg je otuđio kavu, alkoholno i bezalkoholno piće.

Pročitajte i ovo Tiriel Luka Abramović za DNEVNIK.hr Trener se odrekao MMA borca koji je prebio HGSS-ovce: "Luka više nije član kluba"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident na skijalištu Oglasio se HGSS nakon napada na svoje članove: "Ogorčeni smo..."

Zatim su izvijestili su pritvaranju 26-godišnjaka s većom količinom oružja te o prijavi jedne osobe za kaznena djela pronevjere.

U utorak su objavili izvješće o prometu, našla se i vijest o krađi mopeda u riječkom kvartu Mlaka, Javni poziv za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa te apel građanima da se čuvaju kradljivaca torbica i novčanika.

I tek nakon dva dana šutnje objavili su konačno i priopćenje o tom brutalnom događaju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene