Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli građane

Policija: Dok Papa prolazi zatvorite prozore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija moli građane da se ne parkiraju u zonama trase kretanja i objekata posjeta te ih poziva da, dok bude prolazila štićena kolona sa Svetim Ocem, na trasi kretanja i mjestima posjeta zatvore prozore i ne borave na balkonima.

Policija će točna područja zabrane prometa objaviti u medijima te na svojim internetskim stranicama. Građani se pozivaju da obrate pozornost na nepoznate osobe koje se kreću u zonama stambenih zgrada uz trasu kretanja ili objekte boravka Svetog Oca. Ako uoče takve osobe, kao i sumnjive predmete ostavljene bez nadzora, policija moli građane da to odmah jave najbližem policijskom službeniku ili da nazovu 192.

Pročitajte i ovo Tomislav Marević i Ivan Čorkalo Za Dnevnik Nove TV Stiže jako nevrijeme, prijeti li nam apokaliptični scenarij? "Trebamo biti pripremljeni na ove tri stvari. Ne izlazite ako nije nužno" Ilustracija Budite na oprezu Stiže promjena vremena: Upaljen meteoalarm, moguće su bujične poplave i olujni udari vjetra

>> SPC negoduje zbog papinog posjeta Stepinčevu grobu

U objektima uz trasu kretanja ili boravka Svetog Oca policijski će službenici obavljati pojačan nadzor osoba koje ulaze u objekt, posebice osoba koje tamo ne stanuju, a oko tih objekata bit će više policijskih službenika te se građani mogu obratiti njima za pomoć ili obavijesti.

Zbog značaja posjeta Svetog Oca Zagrebu i Hrvatskoj PU moli građane za razumijevanje i suradnju s policijskim službenicima. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene