Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbacuje povezanost

Polančec: Nemam ja ništa s odlukama NO Podravke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva rada i poduzetništva Damir Polančec demantirao je danas napise u medijima da je utjecao na rad Nadzornog odbora Podravke i na njegove odluke u svezi s imenovanjem novih i opozivom starih članova Uprave.

'Ponukan medijskim napisima kojima se tendenciozno pokušava nametnuti teza da sam utjecao na rad Nadzornog odbora Podravke i na njegove odluke u svezi imenovanja novih i opoziva starih članova Uprave, odlučno demantiram takve medijske napise i odbacujem bilo kakvu svoju povezanost s bilo kakvim odlukama Nadzornog odbora Podravke’, navodi se u demantiju poslanom iz Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva.

Pročitajte i ovo PR Oglas Grupa Podravka u 2023. povećala prihode i neto dobit uz nastavak rasta plaća i snažne investicije Ivan Turudić Vladin odabir za glavnog državnog odvjetnika Turudić opleo po Milanoviću: "Što reći o čovjeku koji se hvalio da je kršio zakon?"

>> 'Polančec je radio na način: Veži konja gdje gazda kaže'

‘Takvi napisi ne pridonose istinitom i vjerodostojnom informiranju javnosti, te sam uvjerenja da služe u dnevno političke svrhe i smatram ih štetnima’, stoji na kraju priopćenja. Inače, Nadzorni odbor Podravke u petak je donio odluku o proširenju Uprave s dosadašnjih pet na sedam članova. Pod sumnjom za malverzacije u Podravci u istražnom su zatvoru predsjednik i dvojica članova Uprave te koprivničke tvrtke. Pojedini mediji pišu da je Polančec spriječio njihovu smjenu. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene