Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prihvaćena žalba USKOK-a

Pokreće se istraga protiv Franje Lucića (HDZ) zbog pokušaja podmićivanja novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rješenje o provođenju istrage protiv HDZ-ova Franje Lucića postalo je pravomoćno. Podsjetimo, novinar Drago Hedl tvrdi da ga je Lucić pokušao podmititi da ne bi objavio tekst o njegovim sumnjivim poslovima.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Osijeku prihvatilo je žalbu USKOK-a i preinačilo odluku suca istrage, čime je rješenje o provođenju istrage protiv Franje Lucića (HDZ) postalo pravomoćno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna USKOK NAJAVIO ŽALBU Sud obustavio postupak protiv HDZ-ova Lucića zbog optužbi za podmićivanje novinara: "Nije kazneno djelo" Slika nije dostupna OSNOVANA SUMNJA Pokušao podmititi novinara: USKOK pokrenuo istragu protiv Lucića

Podsjetimo, Telegramov novinar Drago Hedl tvrdi da ga je saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić pokušao podmititi da ne bi objavio tekst o njegovim sumnjivim poslovima.

Nakon što je sve izašlo u javnost, Lucić je podnio ostavku na sve političke dužnosti u HDZ-u, na mjesto predsjednika Županijskoga odbora Požeško-slavnoske županije, člana Nacionalnoga vijeća i Središnjeg odbora stranke, ali ne i na dužnost zastupnika u Saboru.

Pokušaj mita dogodio se, tvrdi novinar Telegrama Drago Hedl, tijekom jednog od njihovih telefonskih razgovora koje je novinar i snimao. Franjo Lucić tvrdi pak da nije imao razloga imao podmićivati Hedla, jer je ionako već i ranije, u više navrata s istim tvrdnjama, pisao o njegovim poslovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene