Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslužbeno

Cijene goriva od ponoći jeftinije za 1 do 2 lipe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijene naftnih derivata od ponoći će kako neslužbeno doznajemo biti niže za jednu lipu po litri, osim dizela koji pojeftinjenjuje za dvije lipe.

Tako će Eurosuper 95 iznositi 7,79 kuna, Super 95 stajat će 7,69 kuna, a Super plus 98 plaćat ćemo 7,85 kuna. Nova cijena eurodizela je 7,20 kuna, dok će dizel od sutra, prema neslužbenim informacijama stajati 7,08 kuna, a cijena plavog dizela bit će 4,06 kuna.

Pročitajte i ovo Nove cijene goriva Doznaje Dnevnik Nove TV Od idućeg tjedna nove cijene goriva: Stigle dobre vijesti za vozače Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva

Podsjetimo, prema novom pravilniku o utvrđivanju cijene naftnih derivata, koji se primjenjuje od sredine rujna, cijene derivata mogu se korigirati svaki tjedan, a korekcija ponajviše ovisi o kretanju cijena derivata na tržištu Mediterana i kretanju tečaja dolara. Prje dva tjedna poskupljenje je bilo za 3,5 posto, odnosno od 13 do 16 lipa po litri što je ujedno je i najveće dopušteno maksimalno tjedno povećanje cijene naftnih derivata.

Mislite li da je ovakvo kretanje cijena povoljnije za kupce od prijašnjeg?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene