Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi na derbiju

Nova snimka pretučenih Hrvata u Beogradu: "Odakle si ti,  legendo?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na snimci pretučenih huligana koja se pojavila na YouTubeu čuje se kako pretučene netko pita odakle su. Jedan je odgovorio da je iz Karlovca.

Na YouTubeu se pojavila nova snimka pretučenih huligana koji su sudjelovali u neredima na derbiju između nogometnih klubova Partizana i Zvezde u Beogradu prošlog mjeseca.

Pročitajte i ovo Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Na snimci se čuje kako pretučene huligane netko pita "Koji ste vi?", "Odakle ste?" i "Odakle si ti, legendo?", a jedan od pretučenih odgovara da je iz Karlovca.

Podsjetimo, u tučnjavi koja je izbila tijekom beogradskog vječitog derbija sudjelovali su i hrvatski državljani. Šokantne scene iz Beograda proširile su se cijelim (navijačkim) svijetom, a Hrvatima koji su sudjelovali u tučnjavi određen je istražni pritvor od 30 dana.

Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a pritvor im je određen zbog kaznenog dijela, zapriječene kazne, mogućnosti bijega i uznemiravanja javnosti.

S obzirom na to da je riječ o organiziranoj grupi huligana, koji su zajedno doputovali iz Hrvatske, za kazneno djelo koje im se stavlja na teret prijeti im kazna do 12 godina zatvora.

Nakon tučnjave policija je njih i ostale huligane odvela u prostor ispred svlačionica, no tijekom postrojavanja oni su stalno padali s nogu, a neki su i goli do kože izbačeni sa stadiona.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene