Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SEZONA U PUNOM ZAMAHU

Gužve i zastoji na cestama: Pojačan promet prema kopnu, najviše vozila ide prema Zagrebu

Kraj je produženog vikenda i blagdan Velike gospe. Na autocesti A1 promet je pojačan, a na nekim dijelovima se stvaraju gužve.

Tijekom nedjelje poslijepodne na autocesti A 1 promet je ponovno pojačan.

U marjanskim središtima na snazi su bile posebne regulacije prometa, kako se ne bi stvarale gužve. 

Reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić kazala je kako su gužve zabilježene ne samo na cestama, nego i u trajektnim lukama.  

18:50 Iz HAK-a navode da je pojačan promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, oko marijanskih svetišta, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče gušći je promet u smjeru Zagreba. Ispred naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba i na NP Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

Zastoji su povremeno u zonama tunela, kod odmorišta, naplatnih postaja te ulaza i izlaza.

Na A6 Rijeka-Zagreb pojačan je promet između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Zagreba.

Na Krčkome mostu (DC102) pojačan je promet u smjeru kopna, kolona je od Njivica do Krčkog mosta.

Na državnoj cesti DC1 kolona je kod Slunja u smjeru Karlovca oko pet kilometara.

Do 23:00 sata na snazi je zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t. Zabrane nema na autocestama te na državnoj cesti DC1.

16:05 "Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u tunelu Brezik u smjeru Zagreba, no i dalje je zastoj, a kolona je duga oko sedam kilometara. Povremeno se zatvara tunel Grič, a kolona je oko 3,5 kilometra", priopćeno je iz HAK-a.

U Ličko-senjskoj policijskoj upravi doznajemo da je u pitanju lakša prometna nezgoda. U istom tunelu i prethodna dva dana dogodile su se lakše nezgode.

Iz policije apeliraju na vozače da poštuju razmak te prilagode brzinu uvjetima na cesti.

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, oko marijanskih svetišta, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. 

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja, a zastoji su u zonama tunela, kod odmorišta, naplatnih postaja te ulaza i izlaza.

Pročitajte i ovo Gužve na cesti - 4 budite strpljivi Nesreće, kilometarske kolone, čekanja: I danas velike gužve. Kolona na Lučkom duga je kilometar, na autocesti povremeni zastoji

Pročitajte i ovo Gužve na cesti - 1 smjena turista Kolona na autocesti A1 čak 17 kilometara: Gužve i u Makarskom primorju, trajekti popunjeni. Zastoj i pred tunelom Sv. Rok

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pojačan je promet između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u oba smjera.

Na A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru mosta Krk kolona je oko jedan kilometar, a pojačan je promet između čvorova Diračje i Šmrika u oba smjera. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene