Obavijesti Video Pretražite Navigacija
budite strpljivi

Nesreće, kilometarske kolone, čekanja: I danas velike gužve. Kolona na Lučkom duga je kilometar, na autocesti povremeni zastoji

Gužve na cesti - 4
Gužve na cesti - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Produženi vikend nastavlja se gužvama i kolonama na prometnicama u svim smjerovima. Velika je smjena turista kojima se pridružuju i hodočasnici u marijanska svetišta, a zbog prometnih nesreća uzrokovanih neopreznom vožnjom povremeno se stvaraju velike kolone.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zabilježeni su povremeni zastoji između odmorišta Jasenica i tunela Bristovac te između čvorova Karlovac i Bosiljevo u smjeru Zagreba, izvijestili su iz HAK-a u nedjelju nešto prije 15 sati.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolona je pred naplatama Lučko u smjeru Zagreba oko jedan kilometar.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je između naplate Trakošćan i graničnog prijelaza Macelj u smjeru Slovenije oko 1,5 km, povremeno zatvaranje tunela Frukov Krč, a na autocesti A7 Rupa-Rijeka pred graničnim prijelazom RUPA u smjeru Slovenije kolona je duga oko jedan kilometar.

Na Krčkom mostu pojačan je promet u oba smjera, kolona je u smjeru otoka duga oko četiri kilometra.

Zbog požara u Istri prekinut je promet cestom Valtura-Muntić.

Velika je gustoća prometa na autocesti A1. Između čvora Zadar II i tunela Bristovac u smjeru Zagreba, duga je kolona vozila u pokretu uz povremene zastoje, javio je HAK.

Kolone su pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba oko jedan kilometar.

Pojačan je promet zagrebačkom obilaznicom (A3) iz smjera Jankomira prema naplatama Lučko gdje se stvorila kolona od oko 2 jednog kilometra.

Na Krčkom mostu pojačan je promet u oba smjera, kolona je duga oko četiri kilometra.

Pročitajte i ovo Neobični znakovi - 2 ŽIVOT NA CESTI Žaba, kornjača i dva zeca koji se pare: Znakovlja luda u Hrvatskoj nalaze se svuda

Pročitajte i ovo Pripreme i mjere za Veliku Gospu - 6 vjerska hodočašća Policija izdala važno upozorenje: Na blagdan Velike Gospe pripazite na ove stvari

Čeka se i na granici 

U Istri prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 3 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije, čeka se u koloni od oko jednog kilometra. 

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je između naplate Trakošćan i graničnog prijelaza Macelj u smjeru Slovenije oko 1,5 kilometara, uz povremeno zatvaranje tunela Frukov Krč.

Povodom blagdana Velike Gospe tijekom cijelog produženog vikenda očekuje se veliki broj putnika na cestama, a policija je tim povodom izdala posebna upozorenja sudionicima u prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene