Dok se Ivica Todorić preko svog bloga obračunava s Vladom i povjerenikom u Agrokoru Antom Ramljakom, njegovi Kulmerovi dvori pod povećalom su javnosti zbog pitanja živi li donedavno najmoćniji hrvatski poduzetnik još uvijek tamo.


Ivica Todorić, odnedavno načitaniji, pa možda i najproduktivniji hrvatski bloger, preko svojih objava već se tjedan dana obračunava s hrvatskim državnim vrhom, a mete su mu ponajviše potpredsjednica Vlade Martina Dalić i vladin povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak.

Vezani članci Promocija filma u Kulmerovim dvorima (Foto: John Pavlish) "Koja je ovo država!" Dok se Todorić preznojavao u sudnici, njegov dom okupirali novinari i filmaši Slika nije dostupna Ivici Todoriću sud blokirao Kulmerove dvore, ne smije prodati svoj dio

Izvješće revizije o poslovanju koncerna koje je naručila izvanredna uprava u Agrokoru, a koje bi trebalo pokazati je li Todorić "muljao" s financijskim pokazateljima i napuhivao brojke, trebalo je biti objavljeno danas, no to je odgođeno uz obrazloženje da revizori nisu stavili potpis na njega. Javnosti će biti prezentirano, kako je rečeno, u narednih tjedan dana.

Za to vrijeme hrvatska se javnost pita je li Ivica Todorić uopće u Hrvatskoj. Fotoreporteri su snimili njegovu rezidenciju u Šestinama – Kulmerove dvore. Što su zabilježili, pogledajte u fotogaleriji.