Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žalio se na kredit

Pogledajte staru izjavu čelnika APN-a koja je nakon skandala još zanimljivija: ''Dat će mi perspektivu da nešto omogućim djeci...''

Smijenjenog šef APN-a Krešimira Žunića Dnevnik Nove TV snimio je prije pet godina. Iz današnje perspektive ta je izjava vrlo zanimljiva.

Dnevnik Nove TV prije pet je godina snimio Krešimira Žunića jer je imao kredit za stan u švicarskim francima. Tada je komentirao koliko će mu pomoći tada aktualna konverzija kredita u eure.
''Uvelike će prilagoditi ratu mojim mogućnostima, odnosno kao uskoro ocu troje djece dati nekakvu perspektivu da u nadolazećem periodu i ja njima mogu nešto omogućiti'', rekao je Žunić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nevjerojatan slučaj! Smijenjen šef APN-a Krešimir Žunić, koji je sam sebi prodao POS-ov stan

Njega je Vlada smijenila zbog skandala kad je samome sebi (i sinu) prodao POS-ov stan. Dakle, kupio je stan za manje od tisuću eura po kvadratu od Agencije u kojoj je bio zamjenik direktora. Eto, mogao je djeci tako omogućiti.

Novi je direktor APN-a Dragan Hristov. Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala Hristova, koji je bio pomoćnik direktora u odjelu kupovanja nekretnina. Član je HNS-a i na čelnom mjesto u Agenciji dolazi na prijedlog ministra graditeljstva Predraga Štromara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene