Smijenjenog šef APN-a Krešimira Žunića Dnevnik Nove TV snimio je prije pet godina. Iz današnje perspektive ta je izjava vrlo zanimljiva.


Dnevnik Nove TV prije pet je godina snimio Krešimira Žunića jer je imao kredit za stan u švicarskim francima. Tada je komentirao koliko će mu pomoći tada aktualna konverzija kredita u eure.
''Uvelike će prilagoditi ratu mojim mogućnostima, odnosno kao uskoro ocu troje djece dati nekakvu perspektivu da u nadolazećem periodu i ja njima mogu nešto omogućiti'', rekao je Žunić.

Krešimir Žunić Smijenjen šef APN-a Krešimir Žunić, koji je sam sebi prodao POS-ov stan

Njega je Vlada smijenila zbog skandala kad je samome sebi (i sinu) prodao POS-ov stan. Dakle, kupio je stan za manje od tisuću eura po kvadratu od Agencije u kojoj je bio zamjenik direktora. Eto, mogao je djeci tako omogućiti.

Novi je direktor APN-a Dragan Hristov. Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala Hristova, koji je bio pomoćnik direktora u odjelu kupovanja nekretnina. Član je HNS-a i na čelnom mjesto u Agenciji dolazi na prijedlog ministra graditeljstva Predraga Štromara.