Obavijesti Video Pretražite Navigacija
početak sezone

Ekipa Dnevnika Nove TV uputila se prema moru kroz gužvu: "Dobra vijest je da nema poskupljenja cestarine cijelo ljeto"

Aktualno Galerija Početak sezone - 2 Početak sezone - 2 Foto: DNEVNIK.hr Početak sezone - 3 Početak sezone - 3 Foto: DNEVNIK.hr Početak sezone - 1 Početak sezone - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sara Duvnjak, novinarka Nove TV - 2 Sara Duvnjak, novinarka Nove TV - 2 Foto: DNEVNIK.hr +3 Sara Duvnjak, novinarka Nove TV - 1 Galerija 1/8 >>
I ekipa Dnevnika Nove TV uputila se danas prema moru. Testirali su koliko će vremena potrošiti i hoće li im gužve otežati put.

Produženi je vikend, i kao mnogi, ekipa Dnevnika Nove TV uputila se prema moru. Provjerava kakvo je stanje na cestama i koliko će joj trebati do Zadra.

Nakon 35 minuta stigla je tek pet kilometara od početne destinacije. Oko sat i pol kasnije bila je kod naplatnih kućica Lučko.

"Naš put se nastavlja kroz gužvu koja se, kako nam kaže navigacija, prorjeđuje nakon Bosiljeva", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sara Duvnjak.

Nakon tri sata vožnje kroz gužvu na otprilike pola puta ekipa Dnevnika Nove TV stala se okrijepiti.

"Vani je živa pećnica pa nakon kratke pauze pravac more", kaže reporterka.

Kao što se nadala gužve nakon Bosiljeva više skoro pa uopće nije bilo.

Pročitajte i ovo Admiral John Mauger Pronašli krhotine Obalna straža potvrdila tragičan kraj potrage: "Svi su putnici poginuli. Došlo je do katastrofalne implozije"

"Stigli smo iz Zagreba u Zadar za 16 eura i dobra vijest ove godine je da nema poskupljenja cestarina cijelo ljeto. Stigli smo nešto prije 17 sati, uz malo stajanja, malo gužvi ali bez puno nervoze. Najbitnije da smo sretno i sigurno stigli u Zadar i odmor konačno može početi", javila je reporterka koja je u Zadru razgovarala s Antom Galićem iz Turističke zajednice grada Zadra. 

Galić kaže kako je u Zadru sezona odavno krenula. "Do sad imamo najbolje brojke ikada. Samo od početka lipnja imamo 180.000 noćenja", rekao je Galić i dodao kako su najbrojniji tradicionalni gostil - Nijemci, Austrijanci, Česi, Slovaci i Poljaci. 

Pročitajte i ovo Mislav Čupić, pročelnik HGSS stanice Šibenik Pronađeno treće tijelo HGSS-ovac otkriva zašto je toliko teško bilo pronaći tijelo i te sve probleme s kojima su se borili: "Jedan kolega uganuo je nogu"

"Novina je da su gosti iz SAD-a i Kanade napravili gotovo 35.000 noćenja od početka lipnja", rekao je i dodao kako turistička zajednica već nekoliko godina prezentira Zadar američkom tržištu. 

Kao nedostatak istaknuo je slabiju povezanost s drugim destinacijama i Italijom.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene