Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav ulov

Čistili obiteljsku kuću pa ostali u šoku! Odmah nazvali policiju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kako je izvijestila PU šibensko-kninska savjesni građani vratili su oružje i streljivo koje je su pronašli prilikom čišćenja starih obiteljskih kuća.

Policajci su oružje na siguran način izuzeli te pohranili u prostorije Policijske uprave do uništenja, a građani su im predali: dvije automatske puške, dvije poluautomatske puške, šest ručnih bombi, tri tromblonske mine, jednu zračnu pušku, devet detonatorskih kapisli, razne dijelove oružja, 1270 komada streljiva različitog kalibra.

Policija je zahvalila građanima što su reagirali na pravi način te ništa nisu dirali već su odmah nazvali policiju i pirotehničari su prvo pregledali te zatim izuzeli sve naoružanje na siguran način.

Pročitajte i ovo Potres epicentar u BiH Potres se osjetio i na jugu Hrvatske: "Jaka tutnjava i udar"

Policija je naglasila da se radi o opasnosti za sve te je ponovno pozvala građane da se ugledaju na one koji su vratili oružje koje su slučajno pronašli ili nelegalno posjedovali.

Kampanja Manje oružja, manje tragedija i dalje traje te nema sankcija za građane ako se odluče sami dobrovoljno vratiti oružje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Doznajemo o čemu je riječ Snažna detonacija uplašila Zagrepčane i stanovnike Banije, reagirala i poznata aplikacija za potrese: "Jak udarac kao eksplozija"

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj bilo spasa Preminula žena koja je pala niz stijene u Neretvu promatrajući skokove sa Starog mosta

"Napominjemo da oružje ili eksplozivna sredstva ne dirate sami već će to učiniti naši policijski službenici-pirotehničari koji su osposobljeni za rukovanje", poručila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene