Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno naoružanje

Muškarac kupio garažu, kad je počeo čistiti, odmah je nazvao policiju

Ilustracija
Ilustracija Getty Images
Aktualno Galerija Naoružanje pronađeno u garaži - 4 Naoružanje pronađeno u garaži - 4 Foto: PU sisačko-moslavačka Naoružanje pronađeno u garaži - 3 Naoružanje pronađeno u garaži - 3 Foto: PU sisačko-moslavačka Naoružanje pronađeno u garaži - 2 Naoružanje pronađeno u garaži - 2 Foto: PU sisačko-moslavačka Naoružanje pronađeno u garaži - 1 Naoružanje pronađeno u garaži - 1 Foto: PU sisačko-moslavačka +0 Ilustracija Galerija 1/5 >>
Ručne bombe, eksploziv, automatske puške i više od 7000 komada raznog streljiva dio su arsenala koji je pronašao građanin čisteći garažu koju je kupio na području Siska.

Čisteći garažu koju je kupio, muškarac je pronašao ručne bombe, eksploziv, automatske puške i više od 7000 komada streljiva. 

Pročitajte i ovo Poljski policajci u Makarskoj u Makarskoj Drama na moru: Muškarac se utapao, žena mu pokušavala pomoći, a onda se pojavio ovaj dvojac

Pronašao je 13 ručnih bombi, protupješačku minu, kilogram eksploziva, 21 komad elektrodetonatorskih kapisla, četiri upaljača za mine, pet automatskih pušaka, 61 okvir za automatsku pušku te čak 7099 komada raznog streljiva, izvijestila je u srijedu PU sisačko-moslavačka.

Pronađeno oružje i streljivo preuzeo je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. Iz policije pozivaju građane da joj sami ne donose oružje i ubojita sredstva, već da, žele li ih dragovoljno predati, to prijave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija PREVENCIJA NEŽELJENIH DOGAĐAJA Policija upozorava: "Djecu ne ostavljajte u autu, kobno je i 15 minuta"

Policija građane moli i da oružje i ubojita sredstva ne ostavljaju u kontejnerima za smeće ili na drugim otvorenim prostorima u prirodi jer na taj način ugrožavaju živote drugih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene