Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje ljudi u bolnici

FOTO Pijani vozač skrivio sudar s policijom: Prešao u suprotnu traku i zabio se u automobil

Pijan vozač izazvao frontalni sudar s automobilom policije.
Pijan vozač izazvao frontalni sudar s automobilom policije. Foto: Policijska uprava međimurska
Vozač koji je bio pod utjecajem alkohola izazvao je frontalni sudar s policijskim automobilom.

U srijedu u 19:50 u Donjoj ulici u Cirkovljanu 44-godišnji vozač iz Preloga upravljao je automobilom čakovečkih registarskih oznaka dok je u krvi imao 1,07 promila alkohola, bez korištenja sigurnosnog pojasa.

Vozeći iz smjera Draškovca prema Prelogu, dolaskom do blagog zavoja automobil nije držao na sredini obilježene prometne trake, nego je prešao u suprotnu traku, gdje je udario u automobil Policijske uprave međimurske kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji policajac. U službenom se vozilu nalazila i 18-godišnja policijska vježbenica.

Nakon prometne su nesreće 35-godišnjak i 18-godišnjakinja zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Njegovi savjeti Amerikanac došao živjeti u Hrvatsku i zarađuje 4500 dolara mjesečno: Volio bih da sam ovo prije znao

Vozaču koji je izazvao prometnu nesreću je uz izdanu naredbu o određivanju mjere opreza privremeno oduzeta vozačka dozvola te su mu izuzeti uzorci krvi i mokraće radi analize. Zbog nastalih oštećenja na vozilu čakovečkih registarskih oznaka su, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, oduzete registarske pločice.

Zbog obavljanja očevida državna je cesta broj 20 od 19:50 do 22:50 bila zatvorena za sav promet te se on odvijao obilazno, izvijestili su iz Policijske uprave međimurske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene