Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petrina se okomio na Plenkovića

'Andrej Plenković - sjajno odjeven, obrazovan, uljuđen, ali ipak vucibatina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stipe Petrina 'okomio' se na novog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

Načelnik općine Primošten Stipe Petrina na svojoj internet stranici putem kratkog teksta prozvao je Plenkovića, kojeg je usporedio sa skupinom ljudi među koje je svrstao i Zorana Milanovića i Kolindu Grabar Kitarović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću

'Kako da onaj koji upravo jede kovača na pjenici od badema može razumjeti onoga koji mjesecima nije platio struju jer je izgubio posao?', pita se Petrina.

Prenosimo tekst naslova "Tko je Andrej Plenković?":  

'Andrej Plenković tipičan je proizvod svjetskih, sjajno odjevenih, dobro obrazovanih, ali ipak vucibatina. Uljuđen, blagoglagoljiv, miran, nesklon galami i lupanju šakom po stolu. Ali istodobno i onaj koji je vodu pio s istog izvora kao Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović. 

Cure i dečki su naime mlijeko sisali s europske i američke sise i u njoj vide sve. Njihov su život NATO pakt, engleski jezik, latinske doskočice, pjenušci, jastozi, dakle sve ono što jadni hrvatski narod nema niti će, dok oni budu vladali, imati. Samo onaj koji se ujutro probudi, otvori prozor i vidi kako neki bijednik kopa po kontejneru za smeće, može biti ispravan i Hrvatskoj koristan političar. Kako da onaj koji upravo jede kovača na pjenici od badema može razumjeti onoga koji mjesecima nije platio struju jer je izgubio posao?'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene